Video: Arizona kørt over trods Bødker-assist

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker kom på pointtavlen for fjerde gang i de seneste fem kampe, men hans assist kunne ikke forhindre Arizona Coyotes i at tabe tirsdagens udekamp mod et veloplagt Nashville Predators-mandskab.

Predators vandt kampen 5-2, men hjemmeholdet måtte slide hårdt for sejren, selvom det vandt skudstatistikken med hele 41-15. Det var først i tredje periode, at Predators for alvor fik hul på bylden, men her lykkedes det dem – ganske fortjent – at vende 1-2 til 5-2.

Oliver Ekman-Larsson stod for første periodes enlige scoring, og Mikkel Bødker fik en assist på svenskerens mål. Den kan du se her:

Nashville fik udlignet i anden periode ved Calle Järnkrok, men Kyle Chichura sørgede for, at Arizona kunne gå ind til tredje periode med en føring i baghånden. Den holdt dog ikke længe. Veteranen Mike Ribeiro udlignede til 2-2 to et halvt minut inde i tredje periode, og få minutter senere bragte Filip Forsberg hjemmeholdet foran med 3-2.

Arizona var længe med i kampen trods den store Nashville dominans, men tre minutter før tid lukkede Forsberg kampen med målet til 4-3, inden James Neal i sidste minut fik scoret i tomt mål til resultatet 5-2.

Se højdepunkter fra kampen her: