Video: Andersens storspil sikrede ham sæsonens første sejr

Frederik Andersen ramte endnu en gang dagen i Anaheim Ducks-målet, og for første gang i denne sæson gav anstrengelserne den store dansker en sejr på kontoen.

Anaheim slog søndag Nashville Predators med 4-2. Frederik Andersen diskede op med 40 redninger og blev kåret til kampens second star efter holdkammeraten Chris Stewart, som med et mål og to assists var en afgørende faktor for ænderne.

– Vi fortsatte med at kæmpe. Vi knoklede på fra start og arbejdede for hinanden. Vi havde marginalerne på vores side og puckene begyndte at gå ind. Selv da de scorede, fortsatte vi med at spille. Vi lænede os ikke tilbage og havde ondt af os selv, sagde Frederik Andersen efter kampen til NHL.com.

Sejren var blot Anaheims anden i sæsonen, og den blev grundlagt allerede i første periode, hvor Ducks scorede tre gange uden at Predators kom på tavlen. Gæsterne vandt anden periode med 2-1, men kom ikke tættere på comebacket i tredje periode, som sluttede målløst.

Trods sejren ligger Anaheim stadig sidst i Western Conference med seks point på tavlen efter 11 kampe. Frederik Andersen har dog markeret sig stærkt og er noteret for ligaens niendebedste redningsprocent. Danskeren har gennemsnitlig reddet 93,5 procent af de skud, han er blevet præsenteret for i sine første ni kampe i sæsonen.

Se højdepunkter fra Ducks’ sejr over Predators her: