Video: Andersen lavede “selvmål”, da Ducks tabte igen

Der blev båret yderligere brænde til det bål, som brænder under Anaheim Ducks’ træner Bruce Boudreau, da ænderne torsdag tabte en tæt affære mod St. Louis Blues med 2-1.

Frederik Andersen spillede endnu en fin kamp i Anaheim-målet, men den store dansker havde en uheldig skøjte med i spillet, da St. Louis scorede sejrsmålet midt i tredje periode. Et skud fra rookiebacken Colton Parayko gik forbi Andersens mål og ramte endebanden, herefter sprang pucken tilbage og gik i mål via danskerens skøjte.

– Uheldigvis kom pucken tilbage og ramte skøjten. Jeg synes, vi spillede godt. Det er sådan, jeg spiller, men denne gang endte det med at koste os kampen. Det er hårdt. Jeg var overrasket over, at den kom tilbage så hurtigt. Vi fortjente helt sikkert en sejr, sagde Frederik Andersen efter kampen til NHL.com.

Se situation, hvor Andersen er uheldig, her:

Frederik Andersen reddede 32 skud i kampen, og sluttede med en fin redningsprocent på 94,1. Efter at have været i aktion i otte kampe har danske store dansker endnu sin første sejr til gode i denne sæson, hvor Anaheim kun har vundet en af holdets første ti kampe.

Ducks, som før sæsonen var udråbt til Stanley Cup-favoritter, ligger dermed sidst i Western Conference, og træner Bruce Boudreau skal formentlig have vendt skuden i de næste kampe, hvis han skal beholde sit job på ændernes trænerbænk.