Vanvittige billeder: Dommer slår spiller, træner går amok

Det endte i et større kaos, da der opstod et større slagsmål i en canadisk juniorkamp mellem London Lakers og Kingsville Kings. En linjedommer gik over stregen og slog en spiller, hvilket fik Lakers’ træner til at storme på isen og angribe dommeren.

Slagsmål er ikke usædvanlige i de lavere canadiske juniorrækker, hvor de unge testosteronbomber på mellem 17 og 21 år ofte ryger i totterne på hinanden. Det plejer dog ikke at gå så voldsomt for sig, som det var tilfældet i Greater Metro Junior A-ligakampen i Ontario mellem London Lakers og Kingsville Kings.

Lakers-kaptajn Michael Wooley fik slagsmålet til at bryde ud, da han gik hårdhændet til Kings’ målmand Jan Pechek, og efter en længere nævekamp så kampens dommere ud til at have fået dæmpet gemytterne. Wooley og den ene linjedommer fortsatte med at wrestle lidt, og linjedommeren ender med at slå Wooley i hovedet.

Få sekunder senere ryger også Londons Jonathan DaSilva i klammeri med linjedommeren, som ender med at blive nedlagt af en rasende London-træner.

Se den vanvittige episode her: