Vancouver dræbte Montreals vilde sejrsstime

Montreal Canadiens kom tirsdag ubesejret til Vancouver, men Lars Eller og co. fik ikke den 10. sejr, som ville have betydet, at holdet havde tangeret rekorden for flest sejre i starten af en sæson nogensinde.

Jannik Hansen og Vancouver Canucks slog Canadiens med hele 5-1. Værterne bragte sig foran med 3-0 i første periode, så Montreal var aldrig rigtig i nærheden af at hente holdets 10. sejr i lige så mange kampe. En Canadiens-sejr ville have sendt holdet op på siden af Toronto Maple Leafs og Buffalo Sabres, som formåede at vinde sæsonens 10 første kampe i henholdsvis 1993 og 2006.

Canucks-rookien Jared McCann scorede to af holdets mål i første periode. Han blev også kampens first star og leverede dermed et solidt argument for, at Vancouver skal holde ham oppe i NHL i stedet for at sende ham tilbage til OHL-klubben Sault Ste. Marie Greyhounds.

Hverken Jannik Hansen eller Lars Eller kom på pointtavlen i kampen. Hansen spillede 15:04 minutter og var +1 i plus/minus-statistikken. Her var Eller, som spillede 14:02 minutter, til gengæld -2 og den danske Montreal-wing havde ikke nogen stor aften i Vancouver. Eller blev ikke noteret for nogen skud, mens Hansen havde tre skud på mål.

Se højdepunkter fra kampen her: