Vaagensø fra Hvidovre til Herlev

Christian Vaagensø er tilbage i Metal Ligaen og forstærker øjeblikkeligt Herlev Eagles. Han skifter fra Hvidovre, og er tilbage i hos Fighters ved transferdeadline 31. januar, hvis ikke Herlev Eagles forlænger aftalen med Vaagensø.

Christian Vaagensø har stor erfaring fra den bedste række og spillede i fjor i Rødovre.

Det er de mange skader i forsvaret, der har fået Eagles til at handle akut. Herlev har endnu ikke bekræftet aftalen via klubbens hjemmeside, men Hvidovre Fighters skriver følgende på sin Facebook-side.

– Det er selvfølgelig med ærgrelse, at vi sender Christian Vaagensø til Herlev Eagles, da han sportsligt og i omklædningsrummet har været en vigtig brik for holdet.

– Omvendt vil vi heller ikke stå i vejen for muligheden til en loyal og ærgerrig spiller, når et økonomisk fordelagtigt tilbud og et højere sportsligt niveau byder sig til, lyder fra bestyrelsesmedlem Henrik Sørensen.

Hvidovre har i øvrigt forstærket sig på målmandsposten med den tidligere Amager-keeper Casper Brokside, der genoptager karrieren og dermed forstærker træner Jesper Andersens målmandsteam.