Usports: Aagaard på tavlen med assist og klar til playoff

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Aagaard er stille og roligt ved at spille sig i form i den canadiske universitetsliga, Usports.

Det er også på tide, for efter at have været karantæneramt på grund af sin fortid som prof-spiller, trådte Aagaard først i sidste weekend ind på holdet hos Guelph Gryphons. 

Det var blot fire kampe før slutspillet går i gang i Usports-regi, og dermed altså næsten i sidste øjeblik. 

Gryphons fik en fremragende indgang til slutspillet med to sejre i weekenden: Det blev 3-0 over Toronto Varsity Blues natten til fredag og den sejr blev fulgt op af 5-0 over Windsor Lancers natten til søndag.

Her kom Mikkel Aagaard på tavlen for første gang i sæsonen med en assist og han kom – ifølge referaterne på Gryphons hjemmeside – rigtig godt ind i kampene – også i 3-0’eren mod Toronto i en kamp, der blev lidt “chirpy” – altså “små-bisset”, hvis man skal oversætte det begreb. 

I den kommende uge skal Gryphons ud i en bedst af tre-serie mod Windsor Lancers, som altså blev slået 5-0 i weekenden. 

Det er kvartfinalen i Ontario University Athlectics-conferencen, og Aagaard og co. skal mindst have en tredjeplads, når slutspillet er ovre, hvis holdet skal videre ud blandt de otte hold, der spiller om det endelige mesterskab hos Usports. 

Spændende uge i vente for Aagaard, hvis sæson kan være forbi allerede i næste weekend. Næsten før den er begyndt. Omvendt kan han altså også avancere til at blive en nøgleperson i et stærkt playoff-run i den kommende tid.