USHL: Schmidt-Svejstrup blev helten for Fargo

Den danske wing Jacob Schmidt-Svejstrup spillede en afgørende rolle, da Fargo Force bragte sig foran med 2-1 i serien i USHL-semifinalen mod Waterloo Black Hawks.

Den 20-årige dansker scorede to mål og lavede en assist i kampen, som Fargo vandt med 6-4. Schmidt-Svejstrup havde en stor aften og blev noteret for tre skud på mål og hele +4 i plus/minus-statistikken.

Waterloo kom foran med 2-0, da de scorede to gange på 22 sekunder midt i første periode, men Fargo fik reduceret, inden perioden var omme. Tre minutter inde i anden periode udlignede Jacob Schmidt-Svejstrup, og kort efter bragte holdkammeraten Grant Hebert hjemmeholdet foran.

Hebert scorede igen i begyndelsen af tredje periode på oplæg fra Jacob Schmidt-Svejstrup, og danskeren fik lov at score Fargos sidste mål i kampen, da han 39 sekunder før tid lukkede til 6-3 i tomt mål. Waterloo fik pyntet på resultatet et sekund før tid.

Med sejren fører Fargo Force bedst af fem-serien med 2-1, så Jacob Schmidt-Svejstrup er kun én sejr fra at stå i USHL-finalen i sin sidste sæson i ligaen. Den danske wing skal i næste sæson spille NCAA-hockey på University of Maine.