Uofficiel Super Cup i aften i Odense

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs kalder testkampen i aften for en uofficiel kamp om Super Cuppen i dansk ishockey. Altså kampen mellem de regerende mestre og pokalmestre, som vi kender det fra andre sportsgrene. Og lad os da bare sige, at det er sådan i aften – og måske en idé for ligaklubberne til at indføre et tredje trofæ til den kommende sæson.

Hvorfor ikke, egentlig?

I hvert fald tager Odense Bulldogs i aften mod Esbjerg Energy, og det bliver første gang siden træningsstart sidste mandag, at fynboerne skal i aktion. Esbjerg mødte allerede torsdag aften Gentofte Stars med en sikker 5-1-sejr til følge.

Fynboerne glæder sig over, at arbejds- og opholdstilladelserne er i hus, og at både Tony Romano og Dale Mitchell dermed kan spille som de nordamerikanske islæt hos fynboerne, der med blot fire udenlandske spillere bliver mere dansk-præget end tidligere.

Esbjerg kommer med seks imports, og også et par nye og spændende danske navne. Blandt andre Niklas Andersen, der er vendt hjem fra Nordamerika og Phillip Bruggisser kommet til fra Rødovre som afløser for Nicholas B. Jensen.

Energy-organisationen har travlt for øjeblikket med at forberede sig til fredagens CHL-kamp mod Zug fra Schweiz, og mon ikke Esbjerg-mandskabet lige er et skøjtetag eller to foran Odensespillerne i forhold til at være klar til betydende kampe? Vi får se i aften.