Ungt frederikshavner-talent snupper en tur til Malmö

Endnu et dansk talent drøner i den kommende sæson til Sverige for at udvikle sig yderligere. Christian Dreier fra Frederikshavn IK – og U16-landsholdsspiller – skal til Malmö for at gøre sig dygtigere. Han spiller i den kommende sæson i Redhawks ungdomsafdeling.

Det skrev lokalavisen Frederikshavn om i april i forbindelse med seksnationers-turneringen for U16-landshold, der blev spillet netop i den nordjyske by.

Dreier er 16 år, forward og lavede i den forgangne sæson 38 point i 25 kampe i den danske U17-turnering.

– Efter denne sæson skifter jeg til Malmø. Kontrakten blev underskrevet i februar, og det er meningen, at jeg skal spille på deres Junior-18-hold, som er blandt de bedste i Sverige. Og her bliver jeg i hvert fald udfordret, for der er mange flere, der er på mit niveau. Det bliver fedt, siger Dreier til Lokalavisen Frederikshavn.

– Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at klare mig rigtigt godt i Europa, men jeg ved godt, at konkurrencen er hård. Og fik jeg helt lov til selv at bestemme, så kunne det være helt vildt at blive draftet til National Hockey League i Nordamerika. Det ville være helt vildt at kunne være med på den højeste hylde i verdens bedste liga.