Video: Ung finne sænkede Canucks med sent mål

Vancouver Canucks sad på spillet i det meste af lørdagens tidlige opgør mod Buffalo Sabres, men det canadiske mandskab kunne ikke omsætte overtaget til mål og tabte med 3-2 på et sent mål.

Finske Rasmus Ristolainen blev den helt store helt for Sabres. Den 21-årige back fra de tusind søers land scorede sejrsmålet for Buffalo med bare 17 sekunder tilbage af kampen. Her hamrede Ristolainen efter en hurtig omstilling pucken ind bag den tidligere Sabres-målmand Ryan Miller, som vogtede Vancouvers mål.

Rasmus Ristolainen scorede også for Buffalo i anden periode, hvor hjemmeholdet grundlagde sejren. Efter en målløs første periode vandt Sabres midterperioden med 2-1, og Ristolainen sikrede altså holdet den fulde gevinst i ordinær tid, selvom Canucks syntes på vej mod forlængelse efter Chris Higgins’ udligning midt i tredje periode.

Jannik Hansen formåede ikke at notere sig for andet end to minutter i straffeboksen i de 16 minutter og ni sekunder han fik på isen i Buffalo.

Vancouver vandt skudstatistikken med hele 37-22, men en velspillende Linus Ullmark i Sabres-målet og en Rasmus Ristolainen i særklasse sørgede for en sejr til det undertippede hjemmehold.

Se Rasmus Ristolainen afgøre kampen her: