Ung back stopper i White Hawks

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

En af de unge backer hos Frederikshavn White Hawks, Matias Leer, stopper på det frederikshavnske ligahold, skriver klubbens hjemmeside. Det er ønsket om at satse på studierne i Aalborg, kombineret med manglende istid, der sender Leer på nye veje i livet. 

Frederikshavn lejede for nylig den finske back Santeri Suistio ind, da Kasper Kristensen blev skadet, og det betød altså, at Matias Leer ikke rykkede en plads op i backhierarkiet hos White Hawks. Nu satser Leer anderledes. Frederikshavns hjemmeside skriver:

– Vi må desværre oplyse at Matias Leer stopper i White Hawks efter gensidig forståelse. Det har været svært for Matias at bide sig fast på holdet i år og da udsigterne til spilletid ser begrænset ud for resten af sæsonen har Matias valgt at opprioritere sine studier i Aalborg fremfor ishockeyen.

– Vi har naturligvis stor forståelse for Matias ønske og vi er i fællesskab blevet enige om at ophæve kontrakten. Vi ønsker naturligvis Matias held og lykke med studierne og takker for hans indsats de sidste 2-3 sæsoner, hvor han altid har ageret hundrede procent professionelt og været en god kammerat i omklædningsrummet.