Ung back stopper i White Hawks

Foto: Jan Korsgaard

En af de unge backer hos Frederikshavn White Hawks, Matias Leer, stopper på det frederikshavnske ligahold, skriver klubbens hjemmeside. Det er ønsket om at satse på studierne i Aalborg, kombineret med manglende istid, der sender Leer på nye veje i livet. 

Frederikshavn lejede for nylig den finske back Santeri Suistio ind, da Kasper Kristensen blev skadet, og det betød altså, at Matias Leer ikke rykkede en plads op i backhierarkiet hos White Hawks. Nu satser Leer anderledes. Frederikshavns hjemmeside skriver:

– Vi må desværre oplyse at Matias Leer stopper i White Hawks efter gensidig forståelse. Det har været svært for Matias at bide sig fast på holdet i år og da udsigterne til spilletid ser begrænset ud for resten af sæsonen har Matias valgt at opprioritere sine studier i Aalborg fremfor ishockeyen.

– Vi har naturligvis stor forståelse for Matias ønske og vi er i fællesskab blevet enige om at ophæve kontrakten. Vi ønsker naturligvis Matias held og lykke med studierne og takker for hans indsats de sidste 2-3 sæsoner, hvor han altid har ageret hundrede procent professionelt og været en god kammerat i omklædningsrummet.