UGENS HOLD PÅ Faceoff.dk – se hvem der med?

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Vi fortsætter med at kåre ugens hold her, hvor slutspillet er gået i gang. Vi skal have sat en A-kæde efter de otte første kampe i kvartfinaleserien, og den ser således ud:

320×360 artikel

Målmand: Stefan Ridderwall (Rødovre) – Fremragende start på slutspillet for den svenske målmand, der har vist topklasse i de to første kampe mod SønderjyskE. 0,5 mål imod og en redningsprocent på 97.8. Bedre kan det ikke gøres. 

Back: Tim Daly (Rungsted) – Fortsætter de klassiske takter fra grundspillet. Offensiv, målsøgende og delt førsteplads på plus/minus-listen

Back: Spencer Humphries (Aalborg) – Har fundet melodien igen og lever op til takterne fra først på sæsonen. Tre point, med i det afgørende mål søndag og stærkt kørende på plus/minus. 

Forward: Sune Hjulmand (Esbjerg) – Manden gør bare sit arbejde og ruller så frem på de rette tidspunkter med små genialiteter som pasningen til Max French’ 1-0-mål søndag aften.

Forward: Nicklas Carlsen (Rødovre) – Arbejder stenhårdt som altid, står de rigtige steder, scorer mål og forstyrrer Galbraith i SønderjyskE-målet. Også blandt Rødovres bedste over hele sæsonen.

Forward: Nikolaj Rosenthal (Rungsted) – Scorede en enkelt gang i det første opgør mod Herlev og forsvandt ud af første del af opgøret søndag eftermiddag. Til gengæld var han på pletten og scorede de to afgørende mål. 

Træner: Magnus Bogren (Rødovre) – Har fået indstillet sin defensiv perfekt og ført Rødovre til to sejre mod SønderjyskE. Foreløbig en lille taktisk sejr i en tæt duel mod Simioni.