UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – se hvem der med

Udvalget af kampe og hold bliver mindre og mindre, mens vi stille og roligt arbejder os frem mod sæsonens kulmination og DM-finalerne. Ugens hold er her sat på baggrund af de tre første semifinaler.

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE) – er en absolut nøglespiller for SønderjyskE. Ikke blot fuldstændig stabil, men også med kongeredninger, som i søndags, da han liggende stak skinnerne i vejret og blokerede for Thomas Spellings afslutning fra kort afstand.

Back: Simon Fredriksson (Rungsted) – En defensiv klippe for nordsjællænderne og nok ganske undervurderet i indeværende sæson. Står med +3 i semifinaleserien og såmænd også en enkelt scoring. 

Back: Rasmus Nielsen (SønderjyskE) – I fem mod fem spillet er der ikke gået mål ind hos SønderjyskE med Rasmus Nielsen på isen. Han stak hovedet frem og scorede det vigtige 2-0-mål for SønderjyskE fredag i Aalborg og er ved at finde sit topniveau. Et niveau, der engang gjorde ham til landsholdsaktuel. 

Forward: Christopher Frederiksen (Frederikshavn) – Det har været en stor fornøjelse at følge Christopher Frederiksens udvikling de seneste tre-fire sæsoner. Er vokset til en nøglespiller for Frederikshavn her i semifinalen, hvor han gør en stor forskel med sit hårde arbejde og en latent målfarlighed.

Forward: Nikolaj Rosenthal (Rungsted) Vi må bare tage hatten af for Rosenthals målfarlighed og ikke mindst scoringen, der afgjorde kampen i søndags. Rosenthal fortsætter bare med at hælde mål ind og stå de rette steder, og vinder pladsen på holdet marginalt foran holdkammeraten Olsson. 

Forward: TJ Moore (SønderjyskE) Scorede to mål i 5-1-sejren i fredags, og er en konstant katalysator for SønderjyskE’s fremadrettede spil. Stærk plus/minus i semifinalen, kreativ, skydende og skarp. Har været svær at styre for Aalborg.