UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – se hvem der er med?

Vi når det i absolut sidste øjeblik før kvartfinale seks er i sving. Kvartfinalerne tirsdag, fredag og søndag udmønter sig i følgende ugens hold: 

Målmand: Ronan Quemener (Aalborg) – Tre stensikre kampe mod Herning. Ligner manden, der har fundet sit niveau fra seneste ophold i Aalborg. Og denne gang kom han over kvarten.

Back: Anders Krogsgaard (Esbjerg) – Trådte i den grad i karakter i kamp fem mod Frederikshavn og leverede varen med to scoringer og en enkelt assist. Har øget sin offensive kraft i denne sæson.

Back: Matt Prapavessis (SønderjyskE) – Øger sin markedsværdi kamp for kamp for øjeblikket. Solid og velovervejet i defensiven og med giftige fremstød i offensiven. En af ligaens bedste backs pt. 

Forward: Julian Jakobsen (Aalborg) – Godt nyt for Aalborg og også det danske landshold. Julian Jakobsen er frisk og i omdrejninger igen. Suveræn kamp, da Aalborg slog sæsonens sidste klinge af Herning-skøjterne.

Forward: Charlie Sarault (Rungsted) – Stærk dirigent i Rungsted førstekæde med masser af produktion. Ligger med over to point i snit og fortsatte sit fine spil i de to sidste kampe i serien mod Herlev.

Forward: Alexander Bumagin (Frederikshavn) – Den stærkeste russer i mange år i dansk ishockey og en stor berigelse for ligaen. Dejligt med forskellige typer. Bumagin var suveræn i både kamp tre og fire i Frederikshavn-Esbjerg-serien.