UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK: Se hvem der er med

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

For sidste gang i grundserien i denne sæson har vi kåret ugens hold efter tre runder, hvor der var meget på spil nogle steder, mens kampene betød ganske lidt andre steder. Her er ugens A-kæde og træner. 

Målmand: Tadeas Galansky (Frederikshavn): Gik ud af ugen med to solide kampe, to sejre og såmænd også en sejr over sine tidligere kolleger fra Aalborg i det prestigefyldte opgør mod Ronan Quemener i Aalborg-buret. Tog 45 af 48 skud og lukkede halvandet mål ind pr. kamp. 

Back: Niklas Tikkinen (Herlev): Herlev er ikke nemme at bide skeer med for tiden, og nu dukkede Niklas Tikkinen pludselig igen op som giftig målskytte i kampen mod Rungsted, som han nærmest afgjorde på egen hånd med to scoringer.

Back: Anders Krogsgaard (Esbjerg): Masser af point på kontoen i sejrene over Odense og Aalborg, hvor Krogsgaard leverede gode indsatser. Bliver en nøglespiller for vestjyderne bag de udenlandske topbacker i det kommende slutspil.  

Forward: Lindsay Sparks (Herning): Godt nok tabte Herning til Herlev søndag eftermiddag, men Lindsay Sparks var om fredagen kommet ind på holdet med bravour. Holdkammeraterne og træner Skriko gav ham masser af cadeau for indsatsen, der gav Blue Fox et stort boost og sæsonens bedste kamp mod 5-0 over SønderjyskE.

Forward: Rod Pelley (SønderjyskE) Vitale mål af den altid hårdtarbejdende SønderjyskE-kaptajn, der ikke er nogen notorisk målscorer. Han scorede på gode tidspunkter og var kampafgørende både i Rungsted og hjemme mod Esbjerg. 

Forward: Jesper Thörnberg (Herlev): Kun en tåbe frygter ikke Thörnberg. Noget tyder på, at Herlev-angriberen for øjeblikket scorer på alt, hvad han rører ved. Odense skal dælme passe på svenskeren i aften i playin-åbningen. 

Træner: Jari Pasanen (Frederikshavn): White Hawks har rejst sig efter cup-skuffelsen og Pasanen fik stille og roligt rangeret sit hold ind på en glimrende tredjeplads i grundspillet. White Hawks er en slags “White – eller dark – horse” i slutspillet.