UGENS HOLD på Faceoff.dk – hvem er med?

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Første udgave ser således ud:

Målmand: Robin Rahm, Odense: En bundsolid præstation, der kulminerede i anden periode, da Aalborg pressede Odense hårdt.

Back: Victor Björkung, Hvidovre: Første kamp i Metal Ligaen for Hvidovre siden oprykningen – og en stærk debut af den tidligere Timrå-back, der fik assist på alle tre Hvidovre-mål.

Back: Daniel K. Nielsen, Herning: Suveræn indsats af Herning-kaptajnen, der fuldstændig styrede defensiven for midtjyderne i Vojens.

Forward: Søren Nielsen, Odense: Den helt store åbenbaring i Odense foreløbig. Fremragende i kæden med Camara og Mitchell i premieren.

Forward: Matthias Asperup, Rødovre: Suverænt bedste mand på isen i Rødovre i aftes. Stærk præstation og to mål i powerplay.

Forward: Antti Kerälä, Herning: Havde ikke trænet mere end en uge med holdkammeraterne, men var her, der og allevegne i Vojens.

Træner: Karsten Arvidsen, Gentofte – Gentofte var spillet ned i første periode i Rungsted, men Arvidsen fik justeret taktikken til og Gentofte vendte og vandt i relativ sikker stil