UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – hvem er med?

Foto: Jan Korsgaard

Vi havde fire gange dobbeltopgør at gå på nytår med fredag og lørdag, og ud fra de matcher har Faceoff.dk-redaktionen valgt følgende spillere til at gå ind på ugens hold, der således både er det sidste for 2018 og det første for 2019.

Målmand: Teemu Seppänen (Odense) Det kan godt være, at Seppänen til sidst måtte overgive sig i Frøs Arena lørdag, men fredag aften stod han en brandkamp og holdt nullet foran en tæt Odense-defensiv indtil fynboerne måtte kapitulere i det 48. minut. SønderjyskE vandt skuddene 40-17. 

Back: Daniel K. Nielsen (Herning) Var sammen med Herning-mandskabet fraværende i den første kamp mod Esbjerg, men spillede næsten 27 minutter fredag aften i Esbjerg og afgjorde kampen i overtid. Leverede også en assist på en aften, hvor Herning var nede på fem backer. 

Back: Brady Austin (Esbjerg) Han har gjort masser af impact i Esbjergs forsvarslinje siden sin ankomst. Viste sit stærke håndledsskud i Herning, hvor han scorede to gange inden for kort tid og kommer med stor fysisk styrke. 

Forward: T.J. Moore (SønderjyskE) Odense havde svært ved at styre ham i fredagens kamp, hvor Moore dog ikke endte på scoringslisten. Det gjorde han til gengæld lørdag aften i Frøs Arena, hvor amerikaneren scorede to gange. 

Forward: Tyler Fiddler (Rungsted) Katalysator i Rungsteds suveræne 7-1-sejr over Rødovre fredag aften. Fiddler scorede hattrick og leverede samtidig en assist i løbet af Rungsteds meget stærke to perioder. Stillingen var 7-0 efter 40 minutter.

Forward: Cam Braes (Aalborg) Tvillingerne Højbjerg tog matchvinderrollerne i kampene mod Frederikshavn, men Cam Braes sad altså på den ordinære spilletid, hvor han var impliceret i fire ud af seks Pirates-scoringer. Ligner en solid forstærkning. 

Træner: Flemming Green (Rungsted) Havde ansvaret for en af de mest euforiske ishockeyaftener længe i Rungsted, hvor hjemmeholdet vandt 7-1 over Rødovre. Det blev 2-1 efter overtid dagen efter. Rungsted styrer mod sejren i grundspillet.