UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – Hvem er med?

©iShoot.dk

I denne sæson forsøger vi i tråd med sidste sæson at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud:

Målmand: Stefan Ridderwall (Rødovre) – Har vi været lidt ude efter i spalterne på grund af manglende stabilitet. Den viste han tirsdag og fredag, hvor han holdt både Herning og Rungsted nede på et mål. Specielt var han bærende i sejren over Herning, der vandt skuddene med 40-18. 

Back: Niklas Tikkinen (Herlev) Var fremragende i gårsdagens kamp mod Frederikshavn i begge ender af banen og supplerede sin præstation op med to assister. Samme resultat på pointtavlen i kampen mod Odense tirsdag. Tikkinen står med otte assister hidtil i sæsonen. 

Back: Tim Daly (Rungsted) – Det er jo ikke fordi, vi vil gentage os selv, men Tim Daly er uundgåelig igen. To mål og assist mod Esbjerg tirsdag aften og igen en dominerende rolle, da Aalborg blev sendt hjem med et nederlag i går eftermiddag. En lidt ringere fredag aften i Rødovre kan ikke stoppe Daly fra endnu placering blandt ugens bedste.

Forward: Nicklas Carlsen (Rødovre) – Mighty Bulls rejste sig igen i løbet af ugen, hvis vi lige skærer nederlaget mod Esbjerg søndag eftermiddag væk. Forinden havde Nicklas Carlsen scoret nøglemål og spillet to fremragende kampe mod Herning og Rungsted. Har løftet sig på et nødvendigt tidspunkt af sæsonen. 

Forward: Frederik Høeg (Hvidovre) – Den unge odenseaner gemmer på et glimrende potentiale, som han i glimt har vist både i Odense og Herlev. I Hvidovre fik han sit gennembrud søndag eftermiddag i andenkæden, hvor han godt nok brændte et straffeslag, men ellers var i hopla med to scoringer i sejren mod SønderjyskE. 

Forward: Dale Mitchell (Frederikshavn) – Hans skifte fra Odense til Frederikshavn er foregået i al stilhed, og Mitchell ser ud til at have fundet sig godt til rette i Nordjylland. Hans uge kulminerede i hjemmekampen mod Esbjerg med to scoringer og en assist og spillede også solide kampe både i Vojens og Herlev. 

Træner: Patric Wener (Herlev) – Sikke en start, Patric Wener har fået på sit embede i Herlev. Han har skabt en stabilitet, som man ikke kan huske, siden Herlev gjorde comeback i Metal Ligaen i sin og ikke mindst bagude fungerer alt for Eagles, der ikke skal score mange mål for at vinde kampe. 

Honourable mention giver vi nu og da til de spillere, der også var med i overvejelserne. I denne uge så vi også for eksempel også på: Magnus Bo Hansen (Herlev), Tad Galansky (Frederikshavn), Nikolaj Carstensen (Aalborg), Edgars Treijs (Hvidovre), Christopher Frederiksen (Frederikshavn) og Mark Derlago (Esbjerg).