UGENS HOLD på Faceoff.dk – hvem er med?

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

I denne sæson forsøger vi i tråd med sidste sæson at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Anden udgave ser således ud:

Målmand: Teemu Seppänen, Odense: Var tæt på at pille pynten af Frederikshavn tirsdag aften, hvor gæsternes skytter faktisk på et tidspunkt begyndte at overplacere. Fredag lukkede finnen ned for SønderjyskE og lod i denne uge kun et af 55 skud imod passere.

Back: Tim Daly, Rungsted: Fortsætter med imponere spillemæssigt som katalysator hos Rungsted. Samtidig fik Daly såmænd også to point på brættet fredag aften i powerplay, da Rungsted slog Frederikshavn 3-2. Fik også roser fra vores rapportør tirsdag aften i Herning. 

Back: Simon Grønvaldt, Frederikshavn: Der er markant forskel på Frederikshavns defensiv i denne sæson og i slutningen af sidste sæson. En af faktorerne er en stærkt kørende Simon Grønvaldt, der også blev matchvinder tirsdag aften i Odense, hvor fra toppen af powerplay brød 0-0’eren på Fyn. 

Forward: Thomas Spelling, Aalborg: Godt nok tabte Aalborg to af tre kampe i denne uge, men det var ikke fordi Thomas Spelling ikke leverede noget offensivt. Hattrick mod Herlev på hjemmebane og syv point i alt er nok til en plads på ugens hold. 

Forward: Brett Thompson, Herlev: Overstrålede alt og alle i den sikre 4-0-sejr over Rødovre tirsdag, hvor han scorede og leverede to assister. Vokset i sin rolle som kaptajn og leverede ligeledes to point i udekampen mod Aalborg fredag aften.

Forward: Marcus Olsson, Rungsted: Der er drev i Rungsted, og det skyldes ikke mindst den svenske andenkæde med Olsson, Bergman og Persson, der synes at rulle helt fremragende hidtil. Olsson er trådt frem som kaptajn og scorede to vigtige mål i Herning tirsdag aften. 

Træner: Pelle Svensson, Odense: En noget tandløs tirsdag mod Frederikshavn blev afløst af en meriterende sejr over SønderjyskE fredag aften. Svensson har ikke materiale fra øverste hylde, men han har gjort Odense svære at spille mod, hvis fynboerne kommer foran.

Honourable mention giver vi nu og da til de spillere, der også var med i overvejelserne. I denne uge så vi også for eksempel også på Herlevs Niklas Tikkinen, SønderjyskE’s Kyle Wharton og Daniel Madsen, Hernings Zach Torquato, Max French (Esbjerg), Sebastian Bergholt og Jannik Karvinen (Rødovre), Odenses Vojtech Komarek og Hvidovres Edgars Treijs.