Ugens hold på FACEOFF.DK – hvem er med?

Foto: Jan Korsgaard

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud:

Målmand: Stefan Ridderwall (Rødovre) – Sikke et comeback af svenskeren, der nu spiller op mod Gasper Kroselj i kampen om at spille slutspil for Rødovre. Magnus Bogren har nu et positivt problem i buret efter to stærke kampe i weekenden af Ridderwall, der holdt skansen mod både Esbjerg og Herning.

Back: Kyle Wharton (SønderjyskE) – Siden hans ankomst til Vojens er der blevet ro i biksen foran Myllykoski. Det er muligt, at trænerskiftet har gjort det meste, men at store Wharton har bragt ekstra fysik har også bragt ekstra og tiltrængt fysik til det sønderjyske hold.

Back: Sebastian Bergholt (Rødovre) – Har leveret en regulær gennembrudssæson og kvitterede i den her uge solide præstationer og point mod både Herlev og Herning. Endnu en fin uge af Bergholt, der er avanceret til at være en dansk back over gennemsnittet i Metal Ligaen. 

Forward: Nikolaj Rosenthal (Rungsted) – Hans kamp mod Frederikshavn tirsdag, hvor han afgjorde matchen, skulle efter sigende være en af de bedste overhovedet i Rosenthals karriere. Han lagde til med yderligere to mål mod Hvidovre og en enkelt assist søndag mod Herlev.

Forward: Toni Källelä (Herning) – Mange bød sig til hos Herning i kampene mod Gentofte og Odense, hvor spillerne skiftedes til at shine. Toni Källelä leverede tre assister i 4-0-sejren over Gentofte og derefter mål og assist i storsejren over Odense.

Forward: Morten Andreasen (Rødovre) – Har fået sin anden ungdom og fortsætter med sin forrygende form. Scorede to mål mod Herlev tirsdag og blev matchvinder mod Herning i går på hjemmebane. 

Træner: Peter Johansson (Rungsted) – Nægtede at give op og har nu overhalet Odense i kampen om sjettepladsen. Johansson har nu perfekt udgangsposition og stort set en hel trup klar til slutspillet, hvis det lykkes at holde fynboerne bag Rungsted tirsdag.