UGENS HOLD PÅ Faceoff.dk – hvem er med?

Nikolaj Carstensen - Aalborg Pirates - Clay Anderson - Aalborg Pirates

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud:

Målmand: Tadeas Galansky, Aalborg Pirates: To kampe mod Rungsted og Frederikshavn – og to gange 2-1 med solide præstationer af Galansky til følge. Redningsprocent på 96,1 over to kampe og glimrende uge for tjekken i Pirates-buret. 

Back: Patrick Madsen, Herning Blue Fox: Den langlemmede Blue Fox-back er måske ikke den spiller, man lægger mest mærke til, men Patrick Madsen gør det bundsolidt i Herning-defensiven og blandt mange offensive typer var han i ugen der gik en solid planke i Blue Fox-forsvaret. På isen ved begge powerplay-mål mod Herlev og med assist på Lasse Lassens sidste mål i Hvidovre. 

Back: Clay Anderson, Aalborg Pirates: Endnu et smut forbi Aalborg, hvor Clay Anderson til tider har været udskældt for et lidt sjusket spillestil. Ingen skældte ham ud i løbet af ugen, hvor han udlignede i Frederikshavn i undertal og scorede til 2-0 i hjemmekampen mod Rungsted senere på ugen. Sikke et par kampe for Anderson, der begge blev vist direkte på tv.

Forward: Cam Spiro, Frederikshavn: Tilbage på sin gamle hjemmebane i Gentofte, og Cam Spiro fremstod som værende fuldstændig ustoppelig. Frederikshavn vandt 9-2 i Gentofte og Cam Spiro scorede hele fire gange og drev gæk med mange af sine tidligere holdkammerater. Var kun et stolpeskud fra at levere en hel håndfuld.

Forward: Adam Miller, Esbjerg: Er Mark Pederson ved at lave en Jordan Knackstedt igen? Sidste sæson havde Esbjerg-coachen en dygtig hånd med at tilføre ekstra fysik, i år er han gået efter playmakeregenskaber. Det har Pederson fået med Miller, der på rekordtid har genfundet samarbejdet med sin gamle makker Colin Vock, og samtidig også har løftet Felix Scheel. Selv leverede Miller to mål og en assist i 7-2-sejren over SønderjyskE.

Forward: Morten Andreasen, Rødovre: Man må bare løfte på hatten for de gamle Rødovre-drenge, der bliver ved og ved i håbet om at løfte pokalen med barndomsklubben. I år ser Rødovre virkelig ud til at have fundet en rytme, der vil noget og spillede en stor kamp mod Odense tirsdag aften foran 2645 tilskuere. 6-0 og Morten Andreasen førte an med to kasser i en forrygende Mighty Bulls-opvisning.