UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – hvem er med

Gasper Kroselj - R¿dovre Mighty Bulls

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud og er vendt tilbage efter Final4-breaket:

Målmand: Gasper Kroselj (Rødovre) Sloveneren spiller sig stille og roligt i form til OL i Sydkorea om et par uger, og han stod to fremragende kampe i løbet af ugen. Ikke mindst i Aalborg, hvor Rødovre tabte skudstatisikken med hele 18-33, men alligevel formåede at vinde kampen med 2-1 med Kroselj i centrum som den toneangivende spiller.

Back: Julius Nyquist (Gentofte) Tog lynhurtigt “arven” op efter Marlo Koponen og tog mere ansvar i Gentofte-defensiven igen efter landsmandens afgang. Tre solide defensive kampe fra Stars i løbet af ugen, som Nyquist krydrede ved at score til 2-0 mod Odense søndag eftermiddag. 

Back: Justin Haché (SønderjyskE) Fortsatte sin opadgående formkurve med tre gode kampe i løbet af ugen. Var blandt banens bedste i Herlev tirsdag aften, og stod i spidsen for et svært disciplineret SønderjyskE-mandskab fredag aften i Herning. Sluttede ugen med mål og assist søndag i Hvidovre.

Forward: Felix Scheel (Esbjerg) Sikke en offensiv form, som Scheel pludselig er kommet i. Den til Danmark tilbagevendte Scheel har været lidt op og ned i løbet af sæsonen, men havde en flot uge med tre point fredag aften i Frederikshavn og to assister søndag mod Rungsted. Banker han på til en landsholdschance senere i februar?

Forward: Kim Staal (Herlev) Den gamle mand kan endnu. Det er ikke så frygtelig meget toneangivende, der er kommet fra Kim Staal i denne sæson – også på grund af en skade, men Staal havde en stjernestund tirsdag aften mod SønderjyskE, hvor han scorede to gange og var med til at orkestrere en af Herlevs bedste sejre i sæsonen mod et næsten intakt SønderjyskE-hold. 

Forward: Sebastian Ruders (Herning) Unge Ruders er en de mange spillere, der har kæmpet i udkanten af Hernings hold i det meste af sæsonen. Men på grund af de ganske mange skader, U20-VM og andre faktorer, har han fået ganske godt med spilletid. Selvtillid og istid kan være en af årsagerne til, at han fik scoret vigtige mål både fredag mod SønderjyskE og søndag mod Frederikshavn.

Træner: Magnus Bogren (Rødovre) Stærkt arbejde af Bogren, der førte sit hold til sejre i to svære udekampe i løbet. Det var ikke mindst en kæmpe forløsning for Mighty Bulls at vinde mod Aalborg for første gang i sæsonen efter en stærk og disciplineret indsats søndag eftermiddag.