UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – hvem er med?

Foto: Jan Korsgaard

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud:

Tad Galansky (Aalborg): Blev udfordret hårdere end cifrene antyder i Hvidovre tidligt på ugen, hvor han kun lod et enkelt mål passere. Aalborg spillede derefter søndag mod Gentofte og havde problemer i kampens indledende fase. Galansky holdt stand og holdt nullet i 5-0-sejren.

Sebastian Bergholt (Rødovre): Rødovre har i en længere periode været nede på få backer i truppen, men Sebastian Bergholt har i hele perioden taget stort ansvar. Det samme gjorde han i kampene mod Rungsted og Herlev, hvor han i begge kampe var blandt Rødovres absolut bedste.

Lasse Bo Knudsen (Aalborg): Dummede sig tidligere på sæsonen med en voldsom tackling og en efterfølgende længere karantæne. Men i den forgangne uge spillede den defensive back et par fremragende og fejlfri kampe mod Hvidovre og Gentofte, hvor Aalborg kun lukkede en enkelt pind ind. Lasse Bo endda både med mål og assist i løbet af ugen.

Justin Crandall (Esbjerg): Kun en enkelt kamp for Esbjerg i løbet af ugen, og den stod i Justin Crandalls tegn. Den målfarlige amerikaner er oppe på 30 point i 32 kampe og han leverede to mål og en assist til det afgørende mål i overtid i Rødovre.

Frederik Bjerrum (Herlev): Herlev kontra Hvidovre var ugens absolutte nøglekamp i bunden af Metal Ligaen. Endnu engang slog Frederik Bjerrum med en fremragende indsats. Han afgjorde kampen med et 4-2-mål i undertal og lagde til med en stærk kamp søndag i Frederikshavn, hvor et pucktab desværre kostede det ene af Frederikshavns mål.

Roberts Jekimovs (Frederikshavn): Letten har været lidt under brættet i Frederikshavn i denne sæson og har på tidspunkter været et stykke nede i kæderne. Men han eksploderede i tv-kampen mod Rungsted, hvor det blev til 7-3 hjemme, en stærk White Hawks-indsats og et lettisk hattrick.

Træner – Petri Skriko (Herning): Nederlaget på 2-8 mod Aalborg gjorde ondt og Herning var bagud 0-2 mod Gentofte i midtugen, men vendte til 3-2 efter Skriko-topning. Søndag 3-2 over Odense i endnu en tæt kamp. Skriko har ført Herning på kurs mod sejr i grundspillet.