UGENS HOLD PÅ FACEOFF.DK – hvem er med?

#7 Kirill Kabanov - Aalborg Pirates

I denne sæson forsøger vi – med mange kampe i grundspillet – at sætte ugens hold i Metal Ligaen. Vi gør ved hjælp af vores rapportører, der melder gode præstationer ind fra kampene i ugens løb og på den måde sætter en A-kæde for den seneste uges kampe. Ugens udgave ser således ud:

Målmand: Kevin Lindskoug (Rungsted) Har fundet stabiliteten og synes definitivt at have bragt sig foran Sebastian Feuk i kampen om posten som førstemand i Nordsjælland. Lindskoug stod fremragende mod Odense fredag aften og fulgte op søndag mod SønderjyskE, hvor han klarede ærterne, da Rungsted var under pres i slutfasen.

Back: Brandon Nash (Rungsted) Har været eminent længe og de to kampe i weekenden var ingen undtagelse. Han udstråler ro og spiller næsten hver andet skift i øjeblikket. Han laver ikke mange point, men gør alt det rigtigt, man ikke kan se i statistikkerne.

Back: Julius Nyquist (Gentofte) Fortsætter sin opadgående formkurve sammen med det øvrige Gentofte Stars-mandskab. Masser af spilletid, solid stabilitet og endnu engang punch fremad, hvilket han beviste så sent som søndag med sit powerplaymål mod Esbjerg.

Forward: Søren Dau (SønderjyskE) “Fritidsspilleren” fra SønderjyskE fortsætter med at imponere med sit store drive og et skøjteløb, der kan sætte stort set enhver back af. Sikke et potentiale, der tilsyneladende lige nu trives bedst i en “fri rolle”. Der må være mere i den karriere og formentlig også i resten af sæsonen.

Forward: Kirill Kabanov (Aalborg) Var lidt usynlig i nederlaget mod SønderjyskE, men til gengæld forrygende på hjemmebane i Gigantium på en uge, hvor Aalborg-offensiven fløj af sted med 23 mål i tre kampe. Det ser giftigt ud frem mod slutspillet.

Forward: Ville Järveläinen (Gentofte):  Selv om han er lille, kan vi ikke overse “Vilde Ville” på ugens hold. Järveläinen er en af Metal Ligaens mindste spiller, men han har en riffel, der skød både Hvidovre og Herlev ned i løbet af ugen, hvor han blev matchvinder i begge kampe. Nøjedes med en assist mod Esbjerg, men er svært toneangivende pt.