Ehlers og to U20-landsholdsspillere forlænger med Pirates

Aalborg Pirates har i dag præsenteret kontraktforlængelse til tre spillere for den kommende sæson. Jeppe Jul Korsgaard, Lasse Bo Knudsen og Sebastian Ehlers forlænger alle med klubben for den kommende sæson, skriver Pirates, der præsenterer spillerne således.

Jeppe Jul Korsgaard. 18-årig forward, der fik sin anden sæson i Aalborg. Sæsonen inden var han i svenske AIK Stockholm, men vendte sidste sæson hjem til trygge omgivelser i Aalborg. Jeppe Jul var med det danske U20-landshold, der spillede sig i kvartfinalen ved VM mellem jul og nytår. Jeppe Jul scorede syv mål i den forgangne sæson for Pirates.

Lasse Bo Knudsen. 19-årig back, der viste et godt fighterhjerte i store dele af sæsonen, hvor han fik sin første hele sæson på førsteholdet. Han viste, at han er klar til at tage en slåskamp for holdet. De forgangne to sæsoner spillede han ikke hele sæsonen. Endnu en af vores talentfulde unge spillere, der spillede U20 VM, hvor han blev kåret som bedste danske spiller ved U20 VM i kampen mod USA. Han er en spiller for fremtiden på det unge Pirates hold. Lasse Bo Knudsen har skrevet under for de kommende to sæsoner.

Sebastian Ehlers. 23-årig forward, der har spillet de seneste fire sæsoner i Aalborg. Han var en af de ældste danske spillere sidste sæson, og tog godt med ansvar på holdet. Sebastian blev nummer fem på den interne pointliste i Pirates med 14 point i 40 kampe. Hans slutning på sæsonen og slutspillet blev præget lidt af en skade.
Sebastian Ehlers har skrevet under for de kommende to sæsoner.