U18-landsholdet møder A-nation i eftermiddag

Det bliver en vanskelig opgave for U18-landsholdet i Michalovce i Slovakiet, hvor det i eftermiddag klokken 14:30 gælder en kamp mod Hviderusland. 

Hviderusserne er A-nation i den kommende sæson, og dermed er der i den grad kvalitetsmodstand til de unge danskere. Efter en lang æra med Martin Struzinski som træner, er det i dag Erik Petersen, der til daglig er sportschef i Vojens IK, der står i spidsen for U18’erne.

– Vi glæder os til at genopfriske systemerne og vores playbooks fra vores kampe mod Frankrig i august. Der er nye spillere, der lige skal spilles ind, og så skal vi prøve at finde kemien mellem spillerne og få sat vores powerplay-formationer sammen. Det er klart, at vi ikke skal til “at opfinde hjulet” igen, men bygge videre på fundamentet, siger Erik Petersen til ishockey.dk. 

– Spillerne skal lære at spille internationalt, og det kan lyde som en kliché, men vi skal simpelthen forsøge at holde hovederne kolde i 60 minutter og undgå de fem minutters udfald, der ofte kan koste en hel kamp, lyder det fra landstræneren.

Der er som minimum tekstopdatering fra kampen lige her:  – og der skulle også være livestream via det slovakiske forbunds hjemmeside

Danmark spiller efter følgende program i Michalovce:
U18-landsholdet – firenationers i Michalovce, Slovakiet: 
8. november 14:30: Hviderusland-Danmark
8. november 18:00: Tyskland-Slovakiet
9. november 14:30: Tyskland-Hviderusland
9. november 18:00: Danmark-Slovakiet
10. november 10:30: Danmark-Tyskland
10. november 14:00: Slovakiet-Hviderusland