U18-landsholdet klar til at overraske – m/opstilling og livelink

(4 nationers turnering i Vojens, Danmark mod Tyskland, den 5. november 2015) Foto: Jan Korsgaard

Kan U18-landsholdet gøre det samme som U20’erne gjorde ved VM i Finland? Altså snuppe den der ene, vigtige sejr og nappe en plads i kvartfinalespillet i stedet for de rædsomme nedrykningskampe. Muligheden er der måske i dagens premierekamp mod Slovakiet, der som den eneste af Danmarks gruppekampe spilles på et “menneskeligt” tidspunkt.

Kampen går i gang i Ralph Engelstad Arena i Grand Forks klokken 15:45 lokal tid, som svarer til 22:45 dansk tid. Den kan ses via fasthockey.com som umiddelbart ser ud til at være en betalingsløsning. Men det overlever man formentlig, hvis man gerne vil se den spændende match. Livelink her: 

Det vil være en overraskelse, hvis Danmark vinder. Assisterende træner Bjørn Østergaard går endda så langt som at kalde det en sensation i givet, siger han til ishockey.dk.

– I første kamp i en stor turnering er der mulighed for at overraske, og det tror vi naturligvis fuldt og fast på. Vi har forberedt os grundigt på Slovakiet, og spillerne er blevet briefet om deres spillemåde, og om hvordan vi skal håndtere dem. Slovakiet er seedet sekser, så det vil være en sensation, hvis vi kan få en sejr i eftermiddag, siger assisterende træner Bjørn Østergaard fra Grand Forks.

Danmark stiller med følgende mandskab:

1. Kæde: Jonas Røndbjerg – Nikolaj Krag – Joachim Blichfeldt
2. Kæde: Daniel Nielsen – Christian Wejse – Jakob Svejstrup
3. Kæde: Andreas Grundtvig – David Madsen – Lukas Andersen
4. Kæde: Magnus Molge – Casper Mortensen – Jonas Sander
13. Forward: Christoffer Gath

Backpar:
Oliver Gatz – Oliver Larsen
Victor Hansen – Rasmus Heine
Rasmus Mohr – Jakob Jessen
7. Back: Daniel Baastrup

Starting goalie: Kasper Krog
Back up: Emil Gransøe