U17-DM: Direkte guldfinale Herning-Rødovre i morgen

Det gik som præsten prædikede – eller i hvert fald som placeringerne i de regionale turneringer forudså – ved U17-DM, der for øjeblikket spilles i Herning.

Det bliver nemlig de jyske mestre fra Herning og de sjællandske ditto fra Rødovre, der mødes om guldet i morgen. Opskriften er enkelt: Vinderen tager det hele, for begge hold har maksimumpoint for sidste spillerunde. Tilsvarende mødes Herlev og Aalborg i en direkte match om bronze i morgen 11:00.

15:00 mødes Herning og Rødovre på baggrund af dagens sejre. Herning vandt 2-1 over Aalborg foran hele 378 tilskuere. Midtjyderne scorede de to første mål ved Lasse Skov Jensen og Mikkel Pedersen, inden Aalborg fik reduceret ved Jonathan Brinkman Andersen. Tættere kom aalborgenserne ikke.

I den sjællandske dyst mellem Rødovre og Herlev vandt Rødovre med sikre 4-0 med fire mål fordelt godt ud over de første 41 minutter. Oliver Reuter blev dobbelt målscorer, inden Sebastian Sørensen og Lucas Andersen tog fat.

DM-finale for U15 på Kvik Hockey Arena klokken 15. Der skal nok komme masser af mennesker til det, der kan blive uhyre dramatisk.