muscle milf fuck and boss bath tub make me squirt for extra credit.click to investigate tube mom is teasing the world.
day at the spa japanese voyeur. 3gp indian
charlie and zoey got it on.tubesafari.net

U16-landsholdet fik lettisk lussing

Det danske U16-landshold kom i den grad ud for et lettisk stormvejr i dagens kamp i Meribel, som de et stærkt lettisk mandskab vandt 8-2. 

Det skriver ishockey.dk, der fortæller følgende om kampen.

 Det var desværre, som sidste år (7-0), ingen succes og en svær opgave. På trods af gode forberedelser, så må vi erkende, at vi særligt i første periode kom i menneskehænder imod fysisk stærke og godt skøjtende letter, siger landstræner Thomas Madsen fra Letland.

– Det er noget særligt at spille internationalt, og de danske drenge skulle afgjort vænne sig til tempoet og fysikken. Letterne har desuden allerede spillet tre landskampe i novemberbreaket.
– Individuelle fejl og mangel på disciplin var desværre skyld i, at vi alt for mange gange blev straffet på måltavlen. Vigtigst er dog, at drengene har fået nogle billeder på, hvad det kræver at spille ishockey på internationalt niveau. Gode lærepenge, som vi håber, kan være med til at give et endnu bedre afsæt, når vi i morgen skal møde værtsnationen og ikke mindst på endnu længere sigt i deres udvikling, lyder det fra Madsen.
 
Periodecifre 2-0,3-1 og 3-1 i lettisk favør. Danske målscorere var Jonas Borring Hansen og Andreas Nielsson