U15: Rødovre vandt dramatisk finale over Hvidovre, JM-guld til Herning

Det blev Marcus Almquist, der i midtugen sikrede Rødovre det sjællandske mesterskab for U15-spillere. Rødovre havde vundet grundserien på suveræn manér og røg ind i Hvidovre i finaleserien over to kampe.

Den første match blev afgjort i det 56. minut af Oliver Thomsen til Hvidovres fordel. Hjemmeholdet vandt 4-3, men Rødovre tog stor revanche i midtugen, hvor det blev til en stensikker sejr på 7-1 i den ordinære spilletid.

Derefter skulle der – holdene var lige i point – spilles til det afgørende mål, og det scorede den notoriske målscorer Marcus Almquist, som er temmelig ustyrlig også i denne sæson.

Han sikrede dermed Rødovre det sjællandske mesterskab og den 13-årige forward scorede hele syv mål i de to kampe.

I kampen om tredjepladsen vandt Gentofte Stars med suveræne 4-0 og 7-1 over Rungsted og kvalificerede sig dermed til DM-turneringen, der spilles om en uge i Herning.

På vestsiden vandt Herning grundserien og skulle spille finale mod Aalborg i en serie også over to kampe. Midtjyderne tog til Aalborg og vandt med sikre 4-1, men havde mere besvær med nordjyderne på hjemmebane.

Den kamp endte 2-2 med Tobias Pedersen, som knægten, der sikrede Herning 2-2-målet i powerplay og dermed kunne de blå gule fejre endnu en triumf på ungdomsplan.

I playoffmatchen om den sidste DM-plads var der ingen tvivl: Vojens vandt stensikkert to kampe over Odense og tog dermed den sidste plads i Herning i den kommende weekend, hvor seks hold spiller alle mod alle.