U15-DM: RØDOVRE TAGER GULDET

Rødovre er dansk mester for U15-hold. 

Efter en herlig og jævnbyrdig turnering, der var jævnbyrdig helt til det sidste, kunne hjemmeholdet med tre rene sejre og to gevinster i straffeslag sikre sig guldet med 13 point foran AaB Ishockey, der også endte med 13 point, men var dårligere i den indbyrdes kamp de to hold imellem.

Hele weekenden igennem var der tale om en stærk holdindsats af Rødovre, men en spiller synes man at kunne fremhæve efter de 15 kampe i weekenden.

Rødovres stærke pige i buret, Aya Juhl Petersen, vandt nemlig de to straffeslagskonkurrencer for Rødovre mod Rungsted og AaB Ishockey, og hun holdt ligeledes buret rent i 2-0-sejren over Herning, der endeligt sikrede Rødovre guldet søndag middag.

Hun får denne fine beskrivelse med på vejen af Rødovre Lokal Nyt, der overværede og dækkede hele turneringen tæt og på fremragende vis.

“Hun var i stærk konkurrence med Aabs Krister Steinbergs, men Ayas fantastiske kamp mod Herning gjorde udslaget. Hun er rolig, som en klippe og har lynhurtige reaktioner og er teknisk særdeles dygtig. Hun skiller sig ud fra andre moderne målmænd, fordi hun læser skuddene og bliver stående oppe, når afslutningerne er over hoftehøjde. Jeg tror, Danmark har en potentiel verdensstjerne keeper på vej til stor gavn for det danske kvindelandshold.”

DIU kårede hende til bedste målmand i turneringen, mens Mads Meyer fra Herning blev bedste back. Philip Nolsøe fra AaB Ishockey blev både topscorer og bedste angriber. 

Nolsøe lavede 15 point i fem kampe for sølvvinderne. Bronzen gik til Herning, Gentofte blev nummer fire foran Rungsted og Frederikshavn.