U15-DM: Herning og Rødovre har kurs mod en direkte finale

Rødovre er sjællandsk mester for U15-hold. Herning er jysk mester. Og derfor er det ikke helt overraskende, at de to hold står med maksimumpoint efter en underholdende start på mesterskabet, der spilles i Herning.

Herning havde i sin første kamp over 500 tilskuere på lægterne, eftersom Sønderagerskolen, der huser Herning-sportens talenklasser, havde taget turen ud for at heppe på skolekammeraterne i slaget mod Gentofte.

De blev ikke skuffet, eftersom Herning vandt 3-0 i en kamp, hvor både Frederik Brændgaard og Lukas Bang satte tre point. Forinden havde Vojens vundet 5-2 i åbningskampen over Aalborg og derefter fik vi en gentagelse af den sjællandske finale mellem Rødovre og Hvidovre, som Marcus Almquist afgjorde med to mål. Nøjagtig som han afgjorde finalen om det sjællandske mesterskab.

Anden spillerunde begyndte med en 4-0-sejr til Gentofte over Aalborg. Patrick Fugl var den helt store spiller med tre point.

Derefter blev Frederik Brændgaard matchvinder i en meget tæt kamp mellem Herning og Hvidovre, som Herning vandt 1-0 – og dermed ikke lukkede mål ind på førstedagen.

Rødovre og Vojens afsluttede dagen med en underholdende kamp, hvor Anton Christiansen fra Vojens scorede hattrick. Det var dog ikke nok til at knække Rødovre, der endte med at vinde 6-3.

Christiansen må dog pt. tage til takke med andenpladsen på topscorerlisten med fem point. Marcus Almquist, Rødovre, er suveræn etter med otte point (4+4)