U15-DM: AaB Ishockey og Rødovre bedst fra start

Førstedagen af U15-DM er afviklet i Rødovre, og det blev hjemmeholdet og de jyske mestre fra Aalborg, der kom bedst fra førstedagens seks kampe. Dem får du her i noteform:

  • Rødovre-Rungsted 2-1 str: Rødovre måtte lidt overraskende ud i straffeslag i dagens første kamp ved U15-DM, der spilles i Rødovre Skøjte Arena. Et godt kæmpende Rungsted-hold klarede 1-1 i ordinær kamp, men straffeslagene blev vundet af Aya Juhl Petersen, der klarede alle Rungsteds forsøg. Der var i øvrigt masser af skoleelever på lægterne, så de to hold spillede for næsten 600 tilskuere. 
  • Gentofte-Frederikshavn 6-3: Gentofte lynede fra start med tre mål i første periode, og det lykkedes ikke for nordjyderne at komme tilbage i kampen. Vladimir Baran, Gentofte, blev dobbelt målscorer.
  • AaB-Herning 3-1: Philip Nolsøe scorede dobbelt for Aalborg i det jyske “lokalderby”, hvor nordjyderne scorede et tidligt mål, men først fik øget sent i kampen. En Herning-reducering var ikke nok til et comeback for midtjyderne. 
  • Rødovre-Frederikshavn 5-1: Rødovre på forkant i hele kampen mod nordjyderne. Ingen problemer for Rødovre, der havde Edvard Lundmark med tre assister og Marcus Pihlmann Jensen med et mål og to assister for hjemmeholdet. 
  • Gentofte-Herning 0-1: Vigtig sejr for Herning, der havde Mikko Lønne Sørensen som matchvinder og dermed bevarede håbet om en topplacering. 
  • AaB-Rungsted 5-0: Philip Nolsøe fortsatte sit fine spil fra første kamp og leverede tre point for Aalborg, der vandt stensikkert og dermed bragte sig i spidsen for tabellen efter førstedagen.