U13-DM: Tre hold er i spil til titlen før finaledagen

Søndag bliver det afgjort, hvilken klub der kan kalde sig dansk mester i U13-rækken i denne sæson. Tre klubber bejler stadig til titlen efter lørdagens kampe.

Det er Rødovre SIK, der står med de bedste kort på hånden før finalestævnets sidste dag. Klubbens talenter var i aktion to gange i løbet af lørdagen, og det kastede to sejre af sig. Først blev Frederikshavn IK, som er en af de andre titelaspiranter, slået med hele 11-2, og sidst på eftermiddagen vandt Rødovre med 6-0 over Gentofte.

Dermed topper Rødovre-talenterne tabellen med 14 point efter de første fem kampe ved finalestævnet i Esbjerg. Søndag skal Rødovre møde Vojens og Aalborg, og særligt kampen mod sønderjyderne bliver vigtig. Vojens ligger nemlig nummer to med 11 point og to kampe igen, så vinder de i ordinær tid over Rødovre, vil de være bedst indbyrdes.

Vojens slog lørdag Herlev, Hvidovre og værterne fra Esbjerg og spillede sig dermed ind i kampen om DM-titlen.

Den sidste klub, der er i spil til at blive dansk U13-mester, er Frederikshavn IK. Nordjyderne rejste sig efter det store nederlag til Rødovre lørdag formiddag og vandt med 5-1 over Herlev. Det betyder, at de ligger nummer tre i tabellen med fire point op til Rødovre, så frederikshavnerne er altså afhængige af andre resultater for at komme i spil til DM-guldet.

Frederikshavn spiller søndag mod Gentofte og Hvidovre, som er de to klubber, der har hentet færrest point i løbet af de første to stævnedage.

Førstepladsen på topscorerlisten indtages af Frederikshavns Oscar Fisker Mølgaard, som har lavet otte mål og seks assists i fem kampe.