U13-DM: Rødovre på guldkurs efter sejr i nøglekamp

Rødovres U13-mandskab er på guldkurs efter sejren i formiddag i den vigtige kamp mod Herning. Begge hold havde maksimumpoint efter fredagens tre kampe, og derfor var kampen her i formiddag ventet med spænding.

Men Rødovre-mandskabet satte foreløbig skabet på plads og ligner nu en endnu større favorit til DM-guldet, eftersom Rødovre både har slået Gentofte og Herning, der ligger nummer to og tre i tabellen for øjeblikket.

I dag blev det til 4-0 over Herning med målscoringen indledt allerede efter 1:27 med en kasse af Marcus Pihlmann Jensen. Tre mål på ti minutter i kampens anden halvdel afgjorde definitivt sagerne i SE Arena, hvor Rødovre fik scoringer af Lukas Leszkowicz, Nikita Gnetnev og Marcus Almquist der gjorde det til slutresultatet.

I skrivende stund er Rødovre dermed alene i spidsen for turneringen, og det vil være en stor overraskelse, hvis ikke talenterne fra Vestegnen kører den hjem. Samtlige andre hold, bortset fra Esbjerg og Rungsted i bunden, synes at være med om medaljer i den otte hold store turnering.