U13-DM: Rødovre og Herning i toppen af tabellen

Der er fuld skrue på U13-DM i SE Arena i den her weekend, hvor hele 10 kampe blev afviklet i løbet af fredagen. Efter et fuldstændig suverænt sjællandsk mesterskab gik Rødovre ind i turneringen som favorit, og har levet op til forventningerne ved at vinde samtlige tre kampe.

Rødovre havde dog problemer i den første kamp mod Gentofte Stars, hvor det blev til en smal 6-4-sejr over lokalrivalerne. Marcus Almquist overstrålede alt og alle i den kamp ved at score fem af seks kasser for Rødovre, der senere på dagen vandt pletfrit: 8-0 over Rungsted og 5-0 over Odense.

Herning bød ind med solidt spil og tre sejre over de jyske rivaler. Først blev det 4-1 over Esbjerg, derefter 7-2 over Odense og derefter 5-4 over Aalborg. Ganske bemærkelsværdigt, eftersom Herning ved de jyske mesterskaber tabte til samme tre hold og måtte ud i en ekstra playoff mod Frederikshavn for at komme videre til DM.

Lørdag klokken 10:40 mødes Herning og Rødovre i en kamp, der kan blive ganske afgørende for sluttabellen og måske DM-guldet.

Lige i hælene på de to tophold følger Aalborg med seks point. Nordjyderne slog både Esbjerg og Hvidovre inden nederlaget mod Herning.

Odense og Gentofte er noteret for tre point hver, mens Rungsted, Esbjerg og Hvidovre alle står uden point og dermed skal oppe sig, hvis det skal blive til medalje efter søndagens afslutning.

Statistik for turneringen findes her: