DEL: Danskerholdene overbeviste for fulde huse

Hamburg Freezers spillede i aften for udsolgt hus hjemme i Barclaycard Arena, hvor Kölner Haie – den legendariske topklub, der altid har domineret i tysk ishockey – tog imod. Freezers sad på kampen foran knap 13.000 begejstrede tilskuere, og Morten Madsen fik scoret et tiltrængt mål allerede efter fire minutter i powerplay, da han bragte hjemmeholdet foran 1-0.

I det hele taget var starten af kampen en regulær fest for Hamburg, der førte 4-0 efter 21 minutter med Julian Jakobsen som assist på 4-0-målet. Den lynstart kom Kölner Haie sig aldrig over, og dermed kunne Freezers køre tre vigtige point hjem i kampen om pladserne i DEL-slutspillet. Slutcifrene 5-2.

Det samme gjorde Mads Christensen og Red Bull München, der ligesom Hamburg snuppede den anden sejr på få dage – denne gang over Eisbären Berlin – en anden traditionel topklub og den øjeblikkelige etter i DEL.

To lynhurtige mål på de tre første minutter af anden periode satte München i gang, og Mads Christensens assist på 3-0-målet var med til at besegle gæsternes skæbne. For anden kamp i træk var 10.000 mennesker mødt op i München, hvor den slags tilskuertal er ganske usædvanlige.

Resultaterne betyder, at München og Mads Christensen nu er helt oppe på tredjepladsen, mens Hamburg, Jakobsen og Madsen i den grad banker på til den top seks-placering, der giver direkte adgang til kvartfinalen.