Tysk medie sender Wade Bergman til Bremerhaven

Det anerkende tyske ishockeymedie Eishockey News skriver, at Fischtown Pinguins i Bremerhaven har haft snøren ude efter endnu en Metal Liga-spiller.

Efter Hernings Jordan George og SønderjyskE’s Cory Quirk, har nordtyskerne tilsyneladende fået fat i endnu en af de helt store fisk, idet Esbjergs Wade Bergman ifølge Eishockey News’ Twitter-konto nu skifter til Fischtown Pinguins.

Det skulle også bero på, at Wade Bergman ligesom Jordan George har fået tysk pas, dobbelt statsborgerskab og dermed bliver dobbelt så attraktiv for den tyske DEL2-klub (næstbedste række). Dermed tæller man altså ikke som udenlandsk spiller – og den slags finurligheder er der masser af i tysk ishockey.

Wade Bergman har gennem to år været en af Metal Ligaens absolutte topbacker og er to gange blevet valgt ind på ligaens All Star-mandskab. Skulle man tro Eishockey News (desværre er der kun tilgang til den øverste del af artiklen) er han altså nu på vej væk fra den danske liga efter sølv og guld i sine to sæsoner for Esbjerg Energy.

Og på mange måde bliver Fischtown Pinguins altså nærmest et slags “danskerhold” i den kommende sæson.