TV2/Fyn lancerer også serie om Bulldogs – se traileren

“Can we play hockey today or is this just ballerina shit”.

Det er ikke blot TV2 SPORT, der har været bag kulisserne hos Odense Bulldogs i efteråret og vinteren. Som bekendt begynder serien “Mænd af stål” om et par uger, som en pendant til den norske “Iskrigerne”, der handlede om Vålerenga Hockey.

Også TV2/Fyn har haft kameraer med, hvor det sker, og fynboernes regionale tv-station – alt skulle være til at fange på nettet – sender serien “Hockey, håb og hårde hunde” i stationens 19:30-udsendelse. Serien beskrives således:

“En benhård træner og et omklædningsrum fyldt med drengerøve. En udenlandsk profil med alt for mange udvisninger og en ny direktør med skyhøje ambitioner for fremtiden. Sæsonen i Odense Bulldogs har budt på både op- og nedture. TV 2/Fyn har været med bag facaden.”

“Det er der kommet en unik serie ud af, hvor du kan få et indblik i, hvordan livet på et dansk ishockeyhold er. Vi er med i spillerbussen på vej mod vigtige udekampe, i omklædningsrummet efter smertefulde nederlag og så er vi med når klubbens direktør forsøger at få sponsorkroner i kassen.”

Første afsnit af serien sendes kl.19.30 søndag den 14. februar.