Tuomas Santavuori færdig for sæsonen

Foto: Jan Korsgaard

Den finske angriber Tuomas Santavuori nåede blot en enkelt kamp i sæsonen for nordsjællænderne, inden han måtte forlade ishockeyen og Metal Ligaen igen. Den finske angriber med det glimrende cv er ramt af en moderat depression, og bliver derfor hjemme i Finland i resten af sæsonen.

Det skriver Rungsteds hjemmeside.

– Jeg har fået tid af Rungsted til at tænke over det, og har besluttet, at jeg ikke kan spille mere i denne sæson. Jeg er nødt til at bruge hundrede procent på at komme over min depression.  Jeg er meget ked af det, men jeg vil ikke være i stand til at give hundrede procent. Det har ikke noget med Rungsted eller Danmark at gøre, og jeg kommer heller ikke til at spille hjemme i Finland i år, siger Santavuori.

Thomas Friberg, Rungsteds direktør:

– Vi vil selvfølgelig ikke tvinge Santavuori til at spille. Når sådan en personlig ulykke rammer et menneske, så er der ting, der er vigtigere end ishockey, siger han.