Tung aften for Herning-spillerne

Herning tabte i går 1-2 til Odense i den femte semifinale, og det var en ærgerlig mundfuld at sluge for midtjyderne, der ellers havde godt fat i kampen i overtiden. Men når det er alt eller intet, bliver en enkelt fejl kostbar, og det var lige netop, hvad herningenserne begik. Og Dale Mitchell er en farlig mand.

– Det er klart, at det er tungt at sidde i omklædningsrummet efter sådan en kamp. Det er en superærgerlig følelse. Vi gør langt hen ad vejen, hvad vi skal, og i overtiden sidder vi fuldstændig på det hele, og så slår de en enkelt kontra, som er nok til at vinde kampen på, siger Simon Nielsen til Herning Folkeblad.

Det var Patrick Madsen, der skød i benene på en Odense-spiller i overtiden – og dermed gav muligheden for en friløber til gæsterne. Træner Mario Simioni om den situation:

– Selvfølgelig en ærgerlig måde at tabe på, når det er to personlige fejl, der fører til målene. Jeg har været henne ved Patrick (Madsen, red.) og sige, at han bare må holde hovedet højt og så være klar til kamp igen tirsdag.

– Vi har brug for alle folk, og sket er sket. Vi må fokusere på, at vi faktisk har spillet en række gode kampe i slutspillet, men vi mangler lige det sidste, erkender Blue Fox-træner Mario Simioni overfor Herning Folkeblad.

Han efterlyser selvfølgelig flere scoringer af sine spillere – initiativ i kampene har der var nok af hos Blue Fox.