True håber på kvartfinale ved U20-VM

Foto: Jan Korsgaard

Det bliver sandsynligvis et dansk hold uden Nikolaj Ehlers, som stiller op ved årets U20-VM i Finland, men selvom holdet må undvære sin største stjerne, er forventningerne høje.

Nikolaj Ehlers’ fætter Alexander True siger i et interview med hockeysverige.se, at han håber, at danskerne kan gentage sidste års store bedrift og spille sig i kvartfinalen.

– Vi kommer til at fokusere på os selv og gøre vores bedste i hver kamp. Så må vi se, hvor langt det bringer os. Vores mål er at blive i A-gruppen. Forhåbentlig kan vi spille os frem til en kvartfinale, og der kan alt ske, siger Alexander True til det svenske ishockeysite.

18-årige True, som til daglig spiller for Seattle Thunderbirds i den stærke canadiske juniorliga WHL, er udset til at være en af profilerne på det danske hold i år. Alexander True var også med ved U20-VM i Canada sidste år, hvor han spillede en lidt mindre rolle og forlod turneringen uden point. I år er han førstecenter, når det går løs i Finland.

Danmark spiller sin første kamp ved U20-VM 27. december, hvor Schweiz er modstanderen. Det er en kamp, som danskerne formentlig skal vinde, hvis holdet vil veksle en plads i nedrykningsspillet med en kvartfinale.