Tre klubber står på Sharks-stjernes ønskeliste

Foto: Bridget Samuels

San Jose Sharks-stjernen Patrick Marleau kan være tæt på at forlade den klub, han har repræsenteret i hele sin NHL-karriere. Ifølge flere kilder er canadieren i hvert fald et varmt navn i strømmen af trade-rygter.

36-årige Marleau har spillet hele 1344 NHL-kampe for Sharks, men måske er hans tid i klubben snart forbi. Det er uvist, om Patrick Marleau har bedt San Jose Sharks general manager Doug Wilson om at blive tradet, men ifølge CSN Bay Areas reporter Kevin Kurz har Marleau givet klubben en liste over tre hold, han ville acceptere at blive tradet til.

Patrick Marleau har en klausul i sin kontrakt, der betyder, at Sharks ikke kan trade ham uden hans accept. De tre klubber, som canadieren umiddelbart er interesseret i at skifte til, er New York Rangers, Anaheim Ducks og Los Angeles Kings.

New York Rangers har ifølge Kevin Kurz har repræsentanter på lægterne ved San Joses seneste to kampe, men det vides ikke, om det er, fordi newyorkerne er interesserede i den rutinerede forward.

Nashville Predators og Chicago Blackhawks nævnes også som mulige bejlere til Patrick Marleau, men indtil videre står de to klubber ikke på canadierens ønskeliste.