Tre Allsvenskanklubber på jagt efter Meyer

Nicolai Meyer, der har spillet en vild sæson for Aalborg og leveret vilde 73 point i 45 kampe, er naturligvis i søgelyset i udlandet og ikke mindst i det svenske, hvor Meyer tidligere har befundet sig. Nordjyden med rødder i Frederikshavn skulle nu være i søgelyset hos tre klubber i Allsvenskan, skriver den svenske blogger Johan Svensson alias Mr. Madhawk.

Og det kan være, at Meyer får dansk holdkammerat, for både IK Oskarshamn (Anders Poulsen, Emil Kristensen) og Björklöven (Felix Scheel) skulle være interesseret i at snuppe Meyer. Det samme gælder ifølge “Mr. Madhawk” også for den tidligere Rødovre-træner Magnus Sundquist, der står i spidsen for Tingsryd, der snart skal spille finale om oprykning.

– Skal jeg flytte til Sverige nu, vil Allsvenskan være et godt skridt at tage, men jeg er åben for alt, siger Meyer til bloggeren om et eventuelt skifte.

Også IK Pantern fra Malmö skulle være interesseret, men økonomien er en hindring, og i givet fald skal Malmö Redhawks så også involveres på et eller andet plan.