TRE-ÅRIG KONTRAKT til Mario Simioni i SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

Mario Simioni vender definitivt tilbage til Vojens og SønderjyskE, stedet hvor hans ishockeyhjerte hører hjemme og hvor Simioni også har været bosat, siden han i 2013 forlod klubben.

Nu er Mario Simioni tilbage, og det på en treårig kontrakt, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Vi ved godt, hvad han kan, og hans meritter taler for sig selv. Alle, der interesserer sig for ishockey, ved, at Mario Simioni også kommer med hjerte, engagement og et kæmpe vindergen. Han kan næsten ikke vente med at komme i gang, siger sportschef Kim Lykkeskov. 

– Mario Simioni skal være med til at få SønderjyskE tilbage, hvor vi gerne vil være i dansk ishockey. Her er det også vigtigt for mig at understrege, at det ikke bare kommer af sig selv og med et fingerknips. Det kommer til at koste blod, sved og tårer for alle, og her ved vi også, at han vil gå forrest med faklen. Han er topmotiveret og sulten på at hjælpe os tilbage på sporet, fortæller Kim Lykkeskov.

– Mario Simioni har et indgående kendskab til klubben og den kultur og de værdier, vi står vagt om i SønderjyskE. Han kommer tilbage med nye øjne og en masse erfaring fra andre klubber i ind – og udland, og skal hjælpe vores spillere til at lykkes både individuelt og som hold.

– Vi skal rejse det lyseblå fort sammen i de kommende sæsoner, og det bliver en spændende udfordring og rejse med Mario Simioni ved roret, lyder det fra Lykkeskov i pressemeddelelsen.