TRÆNERSKIFTE: Mikael Gath bliver ny chef i Odense

Foto: Jan Korsgaard

Det er tidligt på sæsonen, men allerede tid til det første trænerskifte i dansk ishockey. Kari Rauhanen stopper i Odense af personlige årsager, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Han afløses af svenskeren Mikael Gath, der kommer fra en fortid som assisterende træner i Rögle, hvor han i sidste sæson – i øvrigt til stor undren for mange – blev sagt op midt i sæsonen. Han har tidligere spillet SHL-hockey for den skånske klub.

– Mikael Gath er en rutineret træner, der senest har trænet Rögle i SHL. Vi har haft kig på Mikael tidligere og glade for, at han er klar til at springe til så hurtigt, lyder det fra Henrik Benjaminsen, bestyrelsesformand i Odense Bulldogs.

– Mikael har en lang karriere som spiller bag sig, hvor han var kendt for altid at give sig hundrede procent for holdet, og det er også den filosofi, han bruger som træner.

– Han er en stærk hockeycoach på det taktiske område og har en stærk karisma, der viser sig både på og udenfor banen, lyder skudsmålet fra Bulldogs-organisationen.

Mikael Gath står allerede i boksen på fredag i Gigantium Isarena, oplyser Odense Bulldogs.