Topholdet knoklede sig til endnu en sejr over Hvidovre

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital-Hvidovre Fighters 3-0 (1-0,0-0,2-0)

I tirsdagens opgør startede begge mandskaber lidt forsigtigt. Det var ikke tilfældet i aften: Fra første puckslip var der fart i jernene og begge hold ville frem over isen.

En tidlig udvisning til Hvidovre satte ekstra tryk på Jidskog. Det blev til et par lumske skud, men Jidskog var vaks og fik reddet kastanjerne ud af ilden.

Da Hvidovre blev fuldtallige, holdt Rungsted presset, og lidt tilfældigt fik Tim Daly afsluttet fra en spids vinkel, pucken kom på en eller anden måde forbi Jidskog og Rungsted kunne tage føringen efter 2.44.

Det var ikke poleret spil, der fulgte efter scoringen. Det mindede lidt mere om en træningskamp: Fuld fart frem, tempoet var lidt for højt og pasningerne sad ikke helt i skabet. Begge hold havde et par halve chancer, men lige det sidste kvalitet i afslutningerne manglede.

Hjemmeholdet fik to chancer i powerplay, men fik ikke de helt store chancer. 1-0 efter en ganske underholdende periode

Det til tider lidt rodede hockey fortsatte i de midterste 20 minutter, farten var stadig ganske høj, men pasningerne havde i mange tilfælde ikke helt den samme kvalitet som farten.

Efter godt fem minutter fik hjemmeholdet deres første udvisning.

Foto: Jan Korsgaard

Hvidovre fik etableret et fint powerplay, men Rungsted holdt Hvidovre fra de helt store og åbne chancer også da holdet fik en udvisning mere. Både Robin Bergman og Nikolaj Rosenthal havde gode chancer i slutningen af periode, men det blev ved 1-0 til hjemmeholdet i Bitcoin Arena, hvor 944 tilskuere var dukket op i aften.

Hvidovre fornemmede nøjagtig som tirsdags, at de kunne følge med topholdet, og i tredje periodes indledning pressede gæsterne på. Thomas Lillie måtte ud med et par store redninger.

Som så ofte i tætte kampe, følger heldet topholdet.

På en kontra midtvejs i perioden kom Rungsted på 2-0 ved Marcus Olsson.

I de næste par minutter virkede Hvidovre til at være en smule rystet. Rungsted havde et par kæmpe muligheder for at udbygge føringen, men stolpen og en velspillende Jidskog forhindrede Rungsted i at komme afgørende foran.

Hvidovre knoklede for at komme tilbage i slutfasen og havde stor ære af kampen – nøjagtig som i tirsdag. I stedet for reducering måtte gæsterne se Tyler Fiddler score i tomt bur til 3-0.