Tony Romano stopper karrieren

Foto: Jan Korsgaard

Tony Romano var uden tvivl en af de bedste aktører i Metal Ligaen i fjor, hvor han i perioder dominerede modstanderne efter behag.

Odenses amerikanske toptekniker fik dog en hjernerystelse i kvartfinalen i slutspillet, og lige nøjagtig Romanos proptrækkerdriblinger var noget, Odense kunne have brugt i semifinalen mod Gentofte.

Ikke overraskende søgte Romano mod større lønninger og andre ligaer, og det var den norske superklub Stavanger Oilers, der fik fat i den teknisk stærke forward. 

Men Romanos karriere synes nu at være forbi efter et mislykket ophold hos Oilers, der endte med seks point i 11 kampe i den norske GET-Liga.

Det skriver han på sin Twitter-profil i forbindelse med at et af hans mål er blevet kåret til at være blandt de otte bedste i Champions Hockey League i denne sæson.

– Mit sidste professionelle mål. En uge senere gik jeg fra at være en professionel ishockeyspiller til at være “investment banker”. En afslutning med stil, skriver 30-årige Romano på sin Twitter-profil, og dermed synes en glimrende karriere altså at være forbi.