Tobias Kisum stopper karrieren

Foto: Jan Korsgaard

Så er det endegyldigt slut for Tobias Kisums ishockeykarriere. Efter en sæson for hjerteklubben Rungsted til at slutte af og lidt over 400 kampe på øverste hylde i Danmark, siger Kisum farvel.

Det var nogenlunde samme årsag, der betød, at forwarden takkede af i sidste omgang. Dengang også efter en sæson i Rungsted i 2013/14. I fjor gjorde han comeback

– Jeg har et andet arbejde, og har ikke altid følt, at jeg har kunnet være 110 procent begge steder. Det har været hårdt, men selvom det er lykkedes i et vist omfang, så har jeg indset, at fremover kan det ikke lade sig gøre, siger Kisum til Rungsteds hjemmeside.

– Det er aldrig sjovt, når noget, man har haft så meget fornøjelse med er slut, tilføjer Kisum, der også nåede at repræsentere Danmark tre gange ved Junior-VM.

Kisum var tæt på den ultimative karrieretriumf i foråret 2013, hvor han i overtiden i den syvende finalekamp havde DM-afgørelsen på staven i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn. Men Alfie Michaud i SønderjyskE-målet leverede en mirakelredning, og nogle minutter senere afgjorde Tyler Gotto kampen for sønderjyderne.